myTravis Logo hand holding myTravis card
myTravis | contul meu
Recuperare Parola

Termeni si conditii generale

1. GENERAL

myTravis este un program de fidelizare adresat clientilor agentiei Travis Tourism - SC Nord Tour SRL, cu sedii in Iasi, Bd. Independentei 15-17 si in Bucuresti, Calea Floreasca 169A, identificata prin CIF: RO 14530473, J-22-294/2002. Travis Tourism este o marca inregistrata a Nord Tour SRL.

Accesul la ofertele si beneficiile programului de fidelizare myTravis (denumit in continuare "Programul") este limitat exclusiv membrilor care accepta acesti Termeni si conditii generale. Travis Tourism isi rezerva dreptul de a anula sau modifica programul de fidelizare, Termenii si conditiile, modalitatea de alocare si de utilizare a punctelor bonus myTravis si participarea partenerilor in program. Termenii si conditiile actuale vor fi acceptate la inregistrarea online sau in scris, iar orice modificare a acestora va fi considerata acceptata daca un membru isi acceseaza contul personal, beneficiaza de orice oferta, promotie sau avantaj oferite de Program, acumuleza sau cheltuie puncte de fidelizare myTravis sau daca nu transmite o notificare oficiala, in scris, in termen de 30 zile de la data modificarii. Daca o persoana nu accepta modificarile aduse Programului, aceasta va putea renunta la statutul de membru myTravis.

Programul myTravis si modificarile aduse sunt disponibile prin intermediul site-ului www.travis.ro si subpaginile sale. Beneficiile oferite de Program nu sunt transferabile.

2. STATUTUL DE MEMBRU

Pentru a deveni membru al programului de fidelizare myTravis, o persoana trebuie sa aiba varsta minima de 18 ani si sa se inregistreze online sau in scris in Program. Se pot inscrie in programul myTravis doar persoanele fizice; inscrierea persoanelor juridice nu este acceptata.

Singura posibilitate de acces a contului personal myTravis este prin intermediul paginii www.travis.ro/myTravis.

Membrii garanteaza si sunt responsabili pentru corectitudinea informatiilor introduse in contul personal. Agentia Travis Tourism poate solicita unui membru o dovada a identitatii. Nefurnizarea acesteia conduce automat la anularea statutului de membru.

Travis Tourism isi rezerva dreptul de a refuza sau anula statutul de membru myTravis oricarei persoane care nu indeplineste conditiile de participare in Program.

3. PROGRAMUL

Programul de fidelizare se bazeaza pe acumularea de puncte bonus myTravis in urma platii facturilor pentru produsele sau serviciile Travis cumparate. Punctele sau milele acumulate in cadrul altor programe de fidelizare nu pot fi acceptate in programul myTravis.

Dupa inregistrare si validarea contului, fiecare membru va primi prin e-mail un cod unic, reprezentand numarul cardului myTravis. Cu acest cod si cu parola stabilita la inregistrare va putea accesa online contul myTravis pentru administrarea datelor personale, verificarea balantei de puncte myTravis, vizualizarea ofertelor speciale, acumularea de noi puncte pe baza facturilor platite sau a diverselor actiuni (recomandari, cumparaturi facute de catre prieteni, etc).

Dupa acumularea unui numar de puncte myTravis, acestea pot fi folosite pentru plata unor servicii Travis Tourism sau a unor obiecte promotionale.

Totodata, ca posesor al cardului myTravis, membrii vor putea beneficia de anumite oferte speciale, reduceri sau bonusuri oferite de agentia Travis Tourism sau de partenerii myTravis.


> Cum se pot acumula puncte myTravis

In momentul inregistrarii, odata cu primirea numarului de card myTravis, fiecare membru va primi si 50 de puncte de "Bun venit". Acestea vor putea fi folosite numai impreuna cu alte puncte myTravis acumulate ulterior pe baza facturilor platite.

Se vor putea acumula noi puncte myTravis astfel:

  • prin plata facturii pentru serviciul sau produsul Travis cumparat (in nume propriu, pentru o firma/institutia sau de catre alti clienti pe baza recomandarii directe) si introducerea numarului de factura in contul personal. Rata de conversie este: 100 EUR = 10 puncte myTravis. Cu cat valoarea facturii este mai mare, cu atat numarul de puncte castigate este mai mare. Un numar de factura poate fi introdus doar o singura data in sistem. Facturile care contin reducere pe baza punctelor myTravis acumulate nu sunt eligibile pentru introducerea in sistem si acumularea de noi puncte, indiferent de valoarea reducerii acordate. Ocazional, pe baza unor promotii, se pot acumula puncte suplimentare pentru anumite servicii sau produse Travis cumparate. Totodata, pot exista si servicii sau produse care nu participa cu puncte bonus in programul de fidelizare. Termenul limita in care se poate introduce o factura in sistemul myTravis este de 6 luni de la data emiterii facturii. Nu se vor putea folosi pentru acumularea de puncte myTravis facturi emise cu mai mult de 6 luni inainte de data introducerii in sistem.
  • prin recomandarea programului de fidelizare myTravis si inregistrarea de noi membri: 10 puncte myTravis/inregistrare;
  • prin cumparaturile facute de catre membrii myTravis inregistrati pe baza recomandarilor Dumneavoastra: 100 EUR = 5 puncte myTravis;
  • prin recomandarea prin e-mail a ofertelor Travis Tourism: 5 puncte myTravis/recomandare;
  • prin alte mijloace acceptate de catre programul myTravis.

> Cum se pot folosi punctele myTravis

Punctele bonus myTravis vor putea fi folosite pentru plata partiala sau integrala a unor servicii Travis Tourism sau pentru achizitonarea unor obiecte promotionale Travis. Rata de conversie este: 10 puncte myTravis = 1 EUR. Punctele nu pot fi transformate in bani. Pot exista produse sau servicii care nu vor putea fi achizitionate pe baza punctelor de fidelizare myTravis. Punctele de "Bun venit" accumulate la inregistrare vor putea fi folosite numai impreuna cu alte puncte myTravis acumulate ulterior pe baza facturilor platite.

Punctele nu pot fi transferate catre un alt membru myTravis, insa pot fi folosite pentru plata unor servicii pentru alte persoane, indiferent daca acestea sunt membri de familie sau prieteni.

Produsele sau serviciile achizitionate pe baza punctelor myTravis sunt nerambursabile si nemodificabile. In cazul anularii sau neutilizarii unui astfel de serviciu, nu se vor putea recupera punctele myTravis utilizate pentru achizitionarea acestuia.

4. OFERTE SI BENEFICII

Detalii privind ofertele si beneficiile Programului sunt disponibile pe site-ul www.travis.ro si subpaginile acestuia, in corespondenta myTravis si in agentiile Travis Tourism. Pot exista termeni si conditii speciale pentru anumite oferte sau beneficii.

5. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Agentia Travis Tourism - SC Nord Tour SRL respecta intimitatea clientilor sai si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea datelor personale obtinute in urma inregistrarii in programul de fidelizare myTravis, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Societatea Nord Tour SRL - agentia Travis Tourism este inregistrata sub Nr. 10626 in Registrul General al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Travis Tourism depune toate eforturile pentru a utiliza cu multa atentie datele personale ale pasagerilor, ale viitorilor clienti si ale vizitatorilor site-ului, in conformitate cu prevederile Legii romanesti nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si in conformitate cu prevederile Legii nr. 506/ 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Detalii privind politica de confidentialitate a agentiei Travis Tourism sunt disponibile pe site-ul www.travis.ro

6. REZILIEREA STATUTULUI DE MEMBRU myTravis

Toti membrii vor fi reziliati in mod automat in cazul incetarii Programului. Agentia Travis Tourism va depune eforturi pentru notificarea in prealabil a membrilor cu privire la rezilierea Programului.

Fiecare parte poate rezilia acordul contractual in scris, in orice moment.

Travis Tourism va rezilia imediat calitatea de membru in cazul in care:

  • • un membru nu accepta si nu se conformeaza cu Termenii si Conditiile si/sau documentele la care acesti Termeni si Conditii se aplica;
  • • un membru incearca sa obtina avantajele Programului prin furnizarea de informatii false;
  • • membru nu a accesat contul personal myTravis timp de cel putin 2 ani.

In cazul rezilierii statutului de membru se va bloca accesul la contul personal myTravis si toate punctele restante vor expira automat, fara a mai putea fi folosite ulterior.

7. LEGEA APLICABILA

Termenii si Conditiile generale vor fi guvernate de si interpretate in conformitate cu legea romana. Orice litigiu care poate aparea pe baza acestora va fi judecat de catre instantele judecatoresti Iasi.

8. CONTACT myTravis

myTravis@travis.ro

www.travis.ro/myTravisN.B. Ne rezervam dreptul de a modifica Termenii si Conditiile prezente, fara un anunt prealabil.

Pagină randată în 0.0550 secunde